ΕΛ

EN

Covid-19

COVID 19 INFO

 

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού, το Hania Camping εφαρμόζει νέο υγειονομικό πρωτόκολλο. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει την ανάπτυξη ενός σχεδίου δράσης και την ανάπτυξη ενός σχεδίου διαχείρισης ύποπτων υποθέσεων. Στόχος του Σχεδίου Δράσης είναι η αποτροπή εμφάνισης και αποτελεσματικής διαχείρισης ύποπτων περιπτώσεων με στόχο τον περιορισμό της έκθεσης του προσωπικού και των φιλοξενούμενων, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Το Σχέδιο Δράσης είναι σύμφωνο με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και θα αναθεωρηθεί σύμφωνα με τις εξελίξεις.

Τα μέτρα που περιγράφονται στο Σχέδιο Δράσης και στο Σχέδιο Διαχείρισης Ύποπτων Περιπτώσεων έχουν σκοπό να προστατεύσουν το προσωπικό και τους επισκέπτες μας και να περιγράψουν τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία από τη νόσο COVID-19.

Bell Tents

Bell Tents

Απολαύστε τη σκιά των ελαιόδεντρων μας.

Οι Bell Tents μας , φτιαγμένες από 100% βαμβακερό κανβά, έχουν διάμετρο 4,5 μέτρα και μέγιστο ύψος 3 μέτρα. Βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο μέρος, κεντρικά στο χώρο του Camping και σχηματίζουν την δική τους γειτονιά. Μοναδική Boho αισθητική, διακόσμηση σε γήινες αποχρώσεις, κατασκευές από ξύλο και άλλα φυσικά υλικά . Καλύπτονται από φυσική σκιά από ελαιόδεντρα και περιλαμβάνουν ένα διπλό κρεβάτι ή και ένα μονό, ψυγείο, ανεμιστήρα, φωτισμό και ηλεκτρικό ρεύμα. Σεντόνια και πετσέτες συμπεριλαμβάνονται στη τιμή. Το Glamping συνδυάζει τις ανέσεις ενός καταλύματος και τις διακοπές μέσα στη φύση, απολαμβάνοντας την ευχάριστη αύρα και τις χαρές του κάμπινγκ .

Bell Tents

Χαλαρώστε και απολαύστε κάθε στιγμή σε ένα γαλήνιο περιβάλλον.

Ανέσεις

Σας προσφέρουμε τα καλύτερα

  • 3 άτομα
  • Πισίνα
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Καθαρές πετσέτες
  • Δωρεάν πάρκιν